Закон і Бізнес


Юристи та фінансисти проведуть корпоративну зустріч


05.02.2016 08:30
2123

5 лютого 2016 року о 10:00 розпочнеться п'ята зустріч Клубу корпоративних юристів та фінансистів, на якій провідні правники та експерти розкажуть про практичні нюанси міжнародного арбітражу, забезпечення позову та діяльність офісу українського бізнес-омбудсмена.


Як повідомили "ЗіБ" у Ukrainian Corporate Lawyers and Financiers Club, зокрема, в  ході зустрічі будуть розглянуті наступні питання:

1) Міжнародний арбітраж без витрат: як залучити кращих юристів Лондона для вирішення свого спору і уникнути арбітражного збору. Спікер - радник, керівник практики корпоративного права та M&A АО "Спенсер і Кауфманн" Микола Ліхачов.

2) Забезпечення позову та процесуальні диверсії. Спікери:, керуючий партнер АБ Pragnum Віталій Бобриньов та партер АБ Pragnum Дмитро Жуков.

3) Проходження перевірок фіскальних та контролюючих органів, а також відбиття візитів правоохоронних органів (в т.ч. обшуків/виїмок). Спікер - адвокат консалтингової компанії SAFIR Law&Finance Віталій Бахуринський.

4) Діяльність офісу українського бізнес-омбудсмена. В ході доповіді будуть висвітлені цілі, задачі, повноваження та результати діяльності Ради українського бізнес-омбудсмена Спікер - заступник українського бізнес-омбудсмена Ярослав Грегірчак.

Наприкінці клубної зустрічі відбудеться розіграш призів від партнерів Клубу та организаторів.

Відвідати захід можна буде за адресою: м. Київ,  вул. Предславинська, 35 Д, готель "Алфавіто", зал "Давос".

Попередня реєстрація обов’язкова (реєстрація учасника підтверджується організаторами по ел. пошті). Заявки на участь приймаються лише з корпоративних електронних адрес. Участь у заході можлива виключно для юрисконсультів та фінасистів компаній реального сектора економіки (виробництво, торгівля, с/г, банки, логістика, фарм-, IT-сектор).Для корпоративних юристів та фінансистів компаній реального сектору економіки у разі, якщо учасник готовий після зустрічі обмінятись зі спікерами своєю контактною інформацією – 150 грн. Для корпоративних юристів та фінансистів компаній реального сектору економіки у разі, якщо учасник не бажає обмінюватись своєю контактною інформацією зі спікерами – 400 грн.

Для реєстрації на захід надішліть, будь ласка, лист з контактними даними учасника: прізвище, ім'я, назва компанії, посада, контактний телефон та E-mail на ел. пошту UCLFClub@gmail.com.

Деталі та додаткова інформація за посиланням.

Інформаційний партнер заходу газета "Закон и Бизнес".