Закон і Бізнес


Ось уже це порно!


№3 (1249) 16.01—22.01.2016
4150

Контр-адмірала ВМС США Ріка Вільямса було звільнено від обов’язків після того, як в його робочому комп’ютері було виявлено порнографію. На думку командування, подібне захоплення ставить під сумнів його готовність до виконання бойових завдань.


«Командувач 3-м флотом ВМС США віце-адмірал Нора Тайсон відправила Вільямса у відставку на підставі розслідування, яке виявило нецільове використання комп’ютерного устаткування», — мовиться в офіційній заяві ВМС.

Факт перегляду Вільямсом порнографічних матеріалів на робочому комп’ютері було встановлено під час перевірки. «Докази достатньо численні, щоб виключити можливість помилки або випадковості», — затверджує джерело у ВМС США.

Рік Вільямс очолював 15-ту авіаносну ударну групу ВМС США, яка базується в Сан-Дієго і належить до Тихоокеанського флоту, з червня 2015 року. Раніше він очолював Середньотихоокеанську авіаносну групу, що базується на Гавайських островах.

Р.Вільямс став першим за кілька років американським адміралом, якого звільнено у зв’язку з втратою довіри. У 2013 році за образу офіцерів з нижчим званням, у тому числі і за расовими ознаками, було відправлено у відставку контр-адмірала Чака Гауетта, повідомляє The Navy Times.