Закон і Бізнес


Адмінпослуги в сфері ЗЕД можна отримати онлайн


21.12.2015 10:44
2915

Адміністративні послуги у сфері зовнішньоекономічної діяльності можна буде отримати через Єдиний державний портал адміністративних послуг.


Це передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9.12.2015 №1314-р “Про реалізацію пілотного проекту надання адміністративних послуг у сфері зовнішньоекономічної діяльності через Єдиний державний портал адміністративних послуг”.

Розпорядження прийнято з метою забезпечення можливості суб’єктам звернення подавати документи для отримання адміністративних послуг у сфері зовнішньоекономічної діяльності через Єдиний державний портал адміністративних послуг.

При цьому Мінекономрозвитку забезпечить приймання з використанням Інтернету електронних документів, сформованих за допомогою програмних засобів Єдиного державного порталу адміністративних послуг та оформлених згідно з вимогами законодавства у сфері електронних документів та електронного цифрового підпису.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі оприлюднить на власному офіційному веб-сайті інформацію про реалізацію відповідного пілотного проекту.

Закон і Бізнес