Закон і Бізнес


Новий гравець


№50 (1244) 12.12—18.12.2015
4293

Київський офіс Clifford Chance трансформувався у Redcliffe Partners. Керуючим партнером новоствореної фірми став керівник фінансової практики Олексій Сошенко.


До партнерського складу ввійшли Дмитро Федорук, керівник практики корпоративного права та M&A, а також Сергій Гришко та Роб Шанц, які приєдналися до команди фірми нещодавно.

Redcliffe Partners продовжить співпрацю з Clifford Chance — однією з провідних юридичних компаній у світі, що дозволить об’єднати знання локального ринку, високий рівень надання юридичних послуг та найкращий міжнародний досвід.

У результаті трансформації команда юристів київського офісу Clifford Chance розширилася завдяки залученню як радників відомих на ринку фахівців Зоряни Cозанської-Матвійчук, яка працювала в київському, сіднейському і лондонському офісах Baker & McKenzie, та Дмитра Орендарця, котрий має право на юридичну практику в Україні й у штаті Нью-Йорк (США).

Нова фірма сконцентрується на консультуванні клієнтів у сферах антимонопольного, фінансового, корпоративного права, злиттів і поглинань, реструктуризації заборгованості та банкрутства. Крім цього, фірма розвиватиме практики вирішення судових спорів та міжнародного арбітражу. Redcliffe також пропонує клієнтам юридичні рішення у всіх ключових галузях економіки, включаючи агробізнес, кредитні установи, енергетичний сектор, фармацевтику, FMCG та роздрібну торгівлю, телекомунікації та інфраструктурні проекти.