Закон і Бізнес


Бюст важливіший за знання

Освіта не шлях особистісного розвитку британської студентки. Вона ставить на красу


За використання коштів не за призначенням К.Бірн доведеться відповідати.

№46 (1240) 14.11—20.11.2015
3421

Студентка розтринькала учбовий кредит на нові груди. 29-річна дівчина замість оплати курс з психології витратила більше двадцяти тисяч доларів на пластичні операції.


Цілеспрямована першокурсниця університету Східного Лондона Кетрін Бірн поступила до учбового закладу для отримання стипендії і витратила її на ботокс і збільшення грудей.

Як повідомляє британське видання Metro, з’ясувалося, що вона ходила на заняття факультету з психології тільки один місяць. Це рівно стільки, скільки було необхідно для отримання державної позики у сумі $21000.

Всю отриману суму, як зізнається дівчина, було витрачено на вживлення грудних імплантів, колагенові ін’єкції і уколи батоксу. «Я дуже рада, що вклала гроші в своє тіло, а не мозок, тому що мої груди допомогли мені в житті більше будь-якого диплома», — розповіла К.Бірн.

Особливе обурення західної преси викликає той факт, що після 7 років після цієї афери дівчина не соромиться свого вчинку і відверто знущається над тими, хто працює для виплати кредиту банку. «Люди, які йдуть в університет, як правило, не використовують отримані знання, більшість із них не може отримати роботу за фахом, і в результаті вони йдуть працювати до супермаркету. Я вибрала інший шлях особистісного розвитку», — пояснила свою ідею дівчина.

До речі, її висновки далеко не безперечні. Багато соціологічних досліджень показують, що чоловіки значно більше цінують в жінках розум. А нещодавно один із провідних еволюційних біологів миру професор Кембріджа Девід Бейнбрідж спростував думку про те, що чоловіки оцінюють привабливість жінки виключно за її зовнішністю. Особливо це стосується моменту, коли чоловік шукає не просто привабливу подругу, а майбутню матір його дітей і партнера по життю.

Окрім цього, на думку професора, набагато частіше чоловік оцінюють не повноту грудей, а симетричність фігури, яка дозволяє припустити, що їх майбутня партнерка молода, здорова і має стабільні гени. Але великі груди рідко бувають симетричними.

Що стосується ніг, Д.Бейнбрідж переконує: представникам сильної статі значно важливіше їхня прямота, а не довжина, оскільки будь-які викривлення можуть стати причиною різних проблем із здоров'ям у потомства.

Цікаво, що недавно група дослідників з Університету Відня на чолі з антропологом Маркусом Коппенштайнером з’ясувала, що чоловіки здатні тільки по звучанню голосу жінки визначити, наскільки приваблива дана особа зовні.