Закон і Бізнес


Що голіший, то мудріший


Не підглядайте за сусідками — любительками поплавати голяка. Вам можуть пригадати гріхи молодості.

№45 (1239) 07.11—13.11.2015
3928

Любителька поплавати в ставку голяка помстилася літній парі, що жила по сусідству. Суд зобов’язав пенсіонерів пересунути дім, оскільки 45 років тому вони його перебудували без необхідних дозвільних документів.


Подружжя пенсіонерів з австрійського м.Мінінг попросили знести будинок, в якому ті живуть понад 40 років, через порушення закону про планування, повідомляє Local. Причиною відповідного рішення стала сварка літніх людей із сусідкою, яка, розсердившись на них, звернулася до суду.

Як розповіло подружжя, жінка на них «донесла» через сварку щодо живоплоту. За їхніми словами, панянка любить плавати голяка в ставку у своєму саду, і раніше від сторонніх очей її ховала пишна рослинність. Проте коли живопліт дуже розрісся, він почав закривати пенсіонерам світло. Ті вирішили його прорідити, чим і викликали невдоволення купальниці, яка зажадала помститися.

Жінка дізналася, що подружжя отримало дозвіл на перепланування будинку в 1968 році. Проте після того, як домовилося з колишніми сусідами, змінило первинний проект і не погодило його з владою.

У результаті розлючена сусідка пішла до суду і довела, що перепланування було неправомірним. Тепер же, за рішенням суду, пенсіонерам необхідно пересунути будинок, оскільки відстань між ним і огорожею дуже маленька, й вкоротити дах, оскільки його периметр більший від допустимого, відзначило видання.