Закон і Бізнес


Поповнення кадрів


Керівник практики корпоративного права "Спенсер і Кауфманн" Микола Лихачов

№45 (1239) 07.11—13.11.2015
3955

«Спенсер і Кауфманн» повідомляє про приєднання до своєї команди Миколи Лихачова, який очолить практику корпоративного права адвокатського об'єднання.


Пан Лихачов має більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері юридичного консалтингу, зокрема, в компаніях CMS Cameron McKenna, «Левенець, Маців та Партнери», а також у банківському секторі.

Основними напрямами його діяльності є структурування та супровід угод M&A, проведення процедур due diligence, корпоративна реструктуризація компаній, корпоративне право та фінанси, міжнародне приватне право і міжнародний арбітраж. Пан Лихачов має успішний досвід представництва інтересів в судах, в тому числі, міжнародних арбітражних судах.

Микола закінчив з відзнакою Київський міжнародний університет, а також Королівський Інститут Арбітрів (Chartered Institute of Arbitrators, London, UK), має диплом міжнародного арбітра. Регулярно виступає в якості арбітра на конкурсі імені Віллема Віса - одному з найвідоміших і найпрестижніших конкурсів з міжнародного комерційного арбітражу для студентів юридичних факультетів усього світу.

«Поява Миколи Лихачова у «Спенсер і Кауфманн» є визнанням його високого професіоналізму. Ми розраховуємо, що набутий ним досвід стане запорукою подальших успіхів нашої команди, яка посилює свої позиції в сферах корпоративного права та міжнародного арбітражу», - так прокоментував призначення керуючий партнер АО «Спенсер і Кауфманн» Валентин Загарія.

Закон і Бізнес