Закон і Бізнес


Досвід супроводу


№43 (1237) 24.10—30.10.2015
3220

За результатами недавно опублікованого рейтингу IFLR1000 2016, АБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» вкотре опинилося серед найкращих юридичних фірм України у сферах банківського та фінансового права, злиттів і поглинань та корпоративного права. Довідник підкреслює «значний досвід бюро у сфері супроводу транскордонних угод».


Практика банківського та фінансового права бюро вчергове підтвердила лідерство на ринку завдяки «супроводу численних проектів із залучення фінансування як на стороні кредиторів, так і на стороні позичальників». Команда практики під керівництвом партнера Романа Степаненка виступила радником BNP Paribas Fortis та Svensk Exportkredit щодо надання експортного фінансування ВАТ «Полтавський ГЗК», основного активу швейцарської залізорудної компанії Ferrexpo в Україні. IFLR1000 також виділяє «активну роботу бюро у сфері реструктуризації заборгованості».

Довідник високо оцінює практику бюро щодо «надання консультацій з питань українського права в рамках найбільших транскордонних проектів, а також представлення інтересів іноземних стратегічних і приватних інвесторів в угодах з придбання та продажу локальних активів». Довідник рекомендує партнера Оксану Ільченко, згадуючи недавній досвід «консультування Dynea Chemicals Oy стосовно продажу 100% акцій дочірнього підприємства Dynea Ukraine німецькій компанії Mellifera Zehnte Beteiligungsgesellschaft mbH».