Закон і Бізнес


Привчання до толерантності


№42 (1236) 17.10—23.10.2015
3128

Американка, яка вирядила сина в жіночий одяг і відправилась з ним в торговий центр, була затримана поліцією в м.Рок-Хілл у штаті Південна Кароліна. Жінка пояснила, що таким чином вирішила покарати нащадка, який провинився.


Як повідомляє видання The Herald, 4 жовтня в один із торгових центрів міста викликали поліцейських. Прибулі вартові порядку виявили хлопчика, одягненого в жіночу білизну, футболку, балетну пачку і жіночі черевики. Його голова була обстрижена «незвичайним чином» — маківка була поголена, до лоба приклеєний фрагмент парика, а на потилиці незмивним маркером написано слово «поганий».

За словами матері, її син заслужив таке покарання через бійку та гомофобні образи в школі. Жінка також розказала, що вже давно бореться з поведінкою хлопчика — тілесні покарання не допомогли, тому вона вирішила принизити підлітка.

Правоохоронці повідомили горе-матері, що вона вибрала неприпустиме покарання, і повідомили, що справу відносно неї буде передано працівникам органів опіки й піклування.