Закон і Бізнес


Правники обговорять перспективи та проблеми міжнародного арбітражу


15.10.2015 17:48
2874

5-6 листопада 2015 року у місті Києві відбудеться міжнародна конференція «Kiev Arbitration days 2015», на якій провідні експерти обговорять проблеми і перспективи міжнародного арбітражу.


Як повідомили "ЗіБ" у АПУ,  конференція пройде у  дводенному форматі з обговоренням тенденцій у міжнародному комерційному арбітражі під час першого дня заходу та питань, присвячених міжнародному інвестиційному арбітражу, під час другого дня.

Участь у заході приймуть: заступник Глави Адміністрації Президента України Олексій Філатов, суддя Вищого спецiалiзованого суду України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ Олена Євтушенко, старший партнер, президент ЮФ «Салком» Євген Кубко, представники міжнародних компаній Великобританії, Австріїї, Грузії, Росії, Франції, Кіпру, Німеччини, та інші.

Зокрема, учасники конференції планують розглянути наступні питання:

- визнання в Україні іноземних арбітражних рішень;

- докази, отримані шляхом корупційних дій;

- негативні наслідки ненадання доказів;

- на стражі майбутнього арбітражу;

- неупередженість арбітра або його активна участь в процесі;

- визнання та виконання рішень українських судів на Кіпрі та застосування забезпечувальних заходів за кіпрським законодавством;

- огляд прецедентного права: корупція в арбітражі;

- фінансові аспекти інвестиційного арбітражу – фінансування третіми особами та сторонами, що не мають коштів на покриття судових витрат ;

- пеня, витрати та виконання рішень – що має найбільше значення;

- інші.

Відвідати  міжнародну конференцію можна буде за адресою: готель Radisson BLU, вул. Ярославів Вал, 22, м. Київ. Початок о 9:00.

Деталі та додаткова інформація за посиланням.

Подати заявку на участь можна тут.