Закон і Бізнес


Пристрасна поїздка


№39 (1233) 26.09—02.10.2015
3471

Суд засудив молоду пару з Великої Британії до штрафу та громадських робіт за те, що вони займалися сексом у вагоні поїзда. Обтяжило покарання і те, що пара знаходилася у стані алкогольного сп’яніння.


«Це було абсолютно ганебна поведінка, обтяжена ще й тим, що відбувалася в поїзді на очах у батьків і їхніх дітей. До того ж ви випили дуже багато», — прокоментував суддя своє рішення, звертаючись до засудженого Гевіна Магуайра.

Як повідомляє The Daily Telegraph, Г.Магуайр був засуджений до 100 годин громадських робіт. Йому також належить виплатити суду ‡325, які підуть в дохід держави і на покриття судових витрат.

Його супутницю Елісон Дженнінгс відпустили на свободу з річним випробувальним терміном, але вона все одно повинна буде заплатити ‡100.

Виходячи з матеріалів справи, вони займалися «серйозним петтінгом» ще на залізничній станції. Коли сіли в поїзд, то продовжили діяти в «абсолютно неналежній манері». Спідниця Дженнінгс була «задерта вище пояса», і вона «рухалася вгору і вниз» на коліні Магуайра.