Закон і Бізнес


У політику — з пелюшок!


№33-34 (1227-1228) 15.08—31.08.2015
3396

У невеликому американському місті Дорсет (штат Міннесота), де живуть 22 людини, пройшли чергові вибори мера. За їх результатами, новим градоначальником став 3-річний Джеймс Тафтс. Наголошується, що він є наймолодшим мером в історії США.


Як повідомляє The Daily Mirror, Д.Тафтс змінив на посаді градоначальника свого 6-річного брата, який займав її протягом 2 років. У день виборів політик-початківець, спілкуючись із виборцями, пообіцяв пригостити їх морозивом у разі перемоги.

Мама нового мера розповіла, що Джеймс був дуже схвильований, коли зрозумів, що переміг. Вона також відзначила, що дитина доклала багато зусиль для того, щоб отримати посаду, проте в майбутньому він не планує продовжувати кар’єру політика, а хоче стати рибалкою.

Відомо, що в листопаді 2014 року мером Сан-Франциско на один день було призначено чихуахуа на кличку Фріда. Це відбулося в рамках кампанії з підтримки міського притулку для тварин. А в місті Талкітна на Алясці з 1997 року посаду градоначальника беззмінно займає кіт Стаббс. Його було обрано очільником міста в результаті виборів, на яких він отримав абсолютну більшість голосів.