Закон і Бізнес


КК прикрила «єдине вікно» збору пропозицій


15.06.2015 11:07
2297

На офіційному сайті Конституційної Комісії перестав працювати розділ для внесення пропозицій щодо внесення змін до Конституції України для інтернет-користувачів.


Відповідну інформацію поширили члени неофіційної групи «Конституційна Комісія: пропозиції, узагальнення, зауваження» у мережі Фейсбук, виклавши скріншот помилки розділу пропозицій офіційного сайту.

Таким чином зникло «єдине вікно» для збору пропозицій в мережі Інтернет, оскільки адреса електронної пошти для листування на сайті Комісії не вказана.

Нагадаємо, Конституційну Комісію було утворено Указом Президента України від 03.04.2015 № 119 з метою напрацювання узгоджених пропозицій щодо змін до Конституції України із залученням до цієї роботи представників різних політичних сил, громадськості, вітчизняного та міжнародного експертного середовища, сприяння досягненню громадського та політичного консенсусу щодо вдосконалення конституційного регулювання суспільних відносин в Україні.

Відповідно до Положення, Конституційна Комісія має систематично інформувати громадськість про свою діяльність та прийняті нею рішення. Інформація про діяльність Конституційної Комісії та підготовлені нею матеріали повинні розміщуватися на веб- сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Закон і Бізнес