Закон і Бізнес



1347


7 листопада до Вінницького міського суду звернулось ГФ «Вінницька обласна народна самооборона» з проханням прийняти участь у благодійній ініціативі «Захист та розвиток Вінниччини» та надати фінансову допомогу бійцям – учасникам антитерористичної операції на Сході України.

Ідея даної ініціативи належить Громадському формуванню «Вінницька обласна народна самооборона». Дане громадське формування успішно займається волонтерською діяльністю вже більше 6 місяців. Разом з тим, зазначеним формуванням було створено інтернет-сторінку на якій публікуються звіти про проведену роботу, тому сумнівів щодо компетентності та ефективності організації у колективу суду не виникало.

Колективом Вінницького міського суду було зібрано 6500 грн. На дані кошти було закуплено продукти харчування, теплий одяг, військове обмундирування, необхідні медикаменти тощо.

Вінницький міський суд вже не раз допомагав бійцям АТО і в подальшому готовий до участі у благодійних акціях, особливо, коли це стосується допомоги захисникам вітчизни, що відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України!