Закон і Бізнес


Немає любові та... грудей


№32 (1071) 04.08—10.08.2012
2626

Дівчина, котра зробила операцію із збільшення грудей на гроші коханця, побоюється, що залишений чоловік зажадає повернути борг якщо не в грошах, то у вигляді позбавлення її «багатства».


Якщо у вас немає можливості заплатити борг, суд може накласти арешт на ваше майно, щоб продати його й повернути гроші кредиторові. Колишній коханець збирається вилучити у своєї неплатоспроможної подруги її штучні груди. Він погрожує дівчині, що звернеться до суду, якщо вона не поверне йому суму, витрачену на операцію. Згідно з законом майно, придбане на взяті в борг гроші, може бути повернене кредиторові, якщо боржник не в змозі з ним розплатитися.

Заручницею такої ситуації стала 20-річна мешканка Німеччини. Вона витратила на нові груди кошти, які дав їй коханий. Тепер дівчина побоюється, що до її дому навідається поліція з метою вилучити її власність за несплату. Операція обійшлася чоловікові майже в €5 тис. За це Анастасія — так звати жертву пристрасті до самоудосконалення — пообіцяла, що не залишить його протягом року. Незабаром після операції дівчина порушила свою обіцянку й спробувала відкупитися, запропонувавши наполегливому кредиторові меншу суму, проте той заявив, що звернеться по допомогу до влади.

Невідомо, чи задовольнить суд позов обдуреного коханця і, якщо задовольнить, як саме відбуватиметься повернення прав на власність. Проте чоловікові, котрий жадає кари для невірної, варто задуматися про те, що йому навряд чи вдасться продати штучні груди своєї екс-подруги і повернути гроші.