Закон і Бізнес


Біблійний вирок


№30 (1069) 21.07—27.07.2012
2272

У Південній Кароліні (штат США)за водіння в нетверезому стані обвинувачену засудили до прочитання Книги Іова і написання конспекту старозавітної книги. Суддя уважає, що це покарання набагато суворіше, ніж просто 8 років ув’язнення.


Як повідомляють місцеві ЗМІ, адвокат Кассандри Толлі пояснив, що обвинувачена вдячна за біблійний вирок і вже почала працювати над виконанням завдання. Професор юриспруденції Університету Південної Кароліни Кенет Гейнс, що спеціалізується на цивільних і кримінальних процесах, повідомив, що такий вирок прийнятний, якщо обвинувачений з ним згоден. «За нормальних обставин суддя не має права робити це. Ви можете просто довільно додати те, що хочете до вироку», — сказав К.Гейнс виданню Herald.

У листопаді минулого року К.Толлі їхала вночі по зустрічній смузі й врізалася в іншу машину, внаслідок чого серйозно постраждали двоє людей. Під час ДТП рівень алкоголю в її крові був 0,333 проміле, що в 4 рази перевищує допустиму межу.

Як стало відомо з біографії судді Майкла Неттлса, він активний член першої баптистської церкви Лейк-Ситі, де служить дияконом і є членом команди іноземних місій.