Закон і Бізнес


Ні слова незнайомцю!

У Москві встановили відповідний знак


№27-28 (1066-1067) 05.07—13.07.2012
2978

На знаменитих Патріарших ставах у столиці Росії не дозволяється розмовляти з незнайомцями. Заборонний дорожній знак, що повністю відповідає булгаківським традиціям, невідомі встановили в місці, де почалася дія роману «Майстер і Маргарита».


Влада Центрального адміністративного округу Москви до ініціативи таємничих незнайомців поставилася з розумінням і не демонтуватиме несанкціонованого дорожнього знака.

«Влада ЦАО Москви не має наміру вживати будь-яких заходів з демонтажу знака, вивішеного на території Патріарших ставів. Він нікому не заважає, закон не порушує, а, навпаки, є нагадуванням про безсмертний твір Булгакова «Майстер і Маргарита», описані події якого асоціюються з цим місцем», — повідомив РИА «Новости» представник прес-служби префектури ЦАО.

Екскурсія булгаківською Москвою дуже популярна серед москвичів і гостей російської столиці. Квитки доводиться бронювати за 3 дні до бажаної події. На вибір пропонують і романтичні нічні прогулянки слідами Маргарити, і театралізовані пішохідні походи в товаристві інших персонажів роману, і поїздки на трамваї 302-біс.