Закон і Бізнес


Відбулася виховна бесіда заступника голови Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бучківської В.Л. та заступника керівника апарату суду Курилка Н.Р. з учнями Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7


743


7 жовтня 2014р. о 12 год. 00 хв., в рамках Тижня правових знань, присвяченого Дню юриста, заступником голови Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бучківською Вікторією Леонідівною та заступником керівника апарату суду Курилком Назаром Романовичем проведено виховну бесіду з учнями Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 з метою обізнаності підростаючого покоління про їхні права та обов’язки, а також про основні принципи та організацію судової системи України.

Під час виховної бесіди заступник голови суду Бучківська В.Л. розповіла учням про систему судової влади в Україні, особливості здійснення судочинства судами загальної юрисдикції, суд присяжних, розкрила поняття «малолітньої» та «неповнолітньої» особи. Крім цього, звернула увагу слухачів на відповідальність неповнолітніх за вчинення окремих видів злочинів та адміністративних правопорушень.

Заступник керівника апарату суду Курилко Н.Р. розповів учням про систему апарату Стрийського міськрайонного суду Львівської області, розподіл обов’язків між працівниками суду та порядок реєстрації справ в суді.