Закон С– Бізнес КПК збирає гостей

в„–44 (1134) 02.11—08.11.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

Міжнародна науково-практична конференція «Кримінальний процесуальний кодекс України: практика застосування і перспективи розвитку», котра відбулася на цьому тижні у Верховному Суді, зібрала весь правовий бомонд нашої країни. Прибули до Києва й зарубіжні експерти. Практики ділилися враженнями від першого року роботи нового кодексу, теоретики робили далекосяжні висновки. Але майже всі сходилися в одному: новий КПК сприяв гуманізації кримінального процесу й наблизив Україну до європейських стандартів.

Радник Президента Андрій ПОРТНОВ розповів про те, що новий з…

ID: #12295
Радник Президента Андрій ПОРТНОВ розповів про те, що новий закон «Про прокуратуру» ще більше вирівняє права сторін у кримінальному процесі.

Високий гість — директор директорату Генерального директорат…

ID: #12296
Високий гість — директор директорату Генерального директорату з прав людини і верховенства права Кристос ДЖІАКУМОПУЛОС — схвалив реформаторські зусилля України.

Європейці хвалили новий КПК й закликали не звертати з правил…

ID: #12297
Європейці хвалили новий КПК й закликали не звертати з правильного реформаторського шляху. У перерві спілкувалися експерт РЄ Ерік СВАНІДЗЕ (ліворуч) і голова Офісу РЄ в Україні Владимир РИСТОВСЬКИЙ.

Голова Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і …

ID: #12298
Голова Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Андрій СОЛОДКОВ згоден з тим, що новий КПК сприяв гуманізації правової системи.

Заступник Генпрокурора Григорій СЕРЕДА: «Прокуратура до ско…

ID: #12299
Заступник Генпрокурора Григорій СЕРЕДА: «Прокуратура до скорочення повноважень готова».

Адвокатура теж задоволена новим кодексом — він додав захисни…

ID: #12300
Адвокатура теж задоволена новим кодексом — він додав захисникам процесуальних повноважень. Це відзначила у своєму виступі голова НААУ Лідія ІЗОВІТОВА.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича