Закон С– Бізнес За день до схвалення

в„–42 (1132) 19.10—25.10.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

Напередодні пленарного засідання Верховної Ради, на якому мали розглянути питання про схвалення парламентом проекту закону про внесення змін до Конституції щодо посилення гарантій незалежності суддів, члени Комітету ВР з питань правової політики вирішили обговорити документ разом із запрошеними гостями.

«Голосування за внесення змін до Конституції покаже, як ВР …

ID: #11792
«Голосування за внесення змін до Конституції покаже, як ВР реалізовує рекомендації Венеціанської комісії», — переконаний радник Президента Андрій ПОРТНОВ (праворуч).

«В європейських країнах навіть не вірять, що ми йдемо на так…

ID: #11793
«В європейських країнах навіть не вірять, що ми йдемо на такі перетворення!» — прокоментував законопроект голова Комітету ВР з питань правової політики Валерій ПИСАРЕНКО.

Міністр юстиції Олена ЛУКАШ переконана: «Голосування за змін…

ID: #11794
Міністр юстиції Олена ЛУКАШ переконана: «Голосування за зміни до Конституції — логічне завершення розпочатої судової реформи».

«Після позитивного висновку КС ми просто не можемо не прогол…

ID: #11795
«Після позитивного висновку КС ми просто не можемо не проголосувати!» — запевнив спікер Володимир РИБАК.

«У законопроекті прописані норми, які давно турбували суддів…

ID: #11796
«У законопроекті прописані норми, які давно турбували суддівську спільноту», — зауважив голова Вищого господарського суду Віктор ТАТЬКОВ.

«Пропонується дієвий механізм покращення судової системи», —…

ID: #11797
«Пропонується дієвий механізм покращення судової системи», — переконаний очільник Вищої кваліфікаційної комісії суддів Ігор САМСІН (ліворуч).
//
Створено в Студії Дмитра Бабича