Закон С– Бізнес Виборчі зміни для Конституції

в„–33 (1123) 17.08—23.08.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

13 серпня представники влади, опозиції, громадських організацій, міжнародні та українські експерти обговорили зауваження та рекомендації Європейської комісії «За демократію через право» та ОБСЄ/БДІПЛ щодо внесення змін до вітчизняного виборчого законодавства. На думку фахівців зі Старого світу, цього не можна зробити, не змінивши Основного Закону.

Міністр юстиції Олена Лукаш: «Найближчими тижнями ми очікуєм…

ID: #9830
Міністр юстиції Олена Лукаш: «Найближчими тижнями ми очікуємо на висновок Венеціанської комісії щодо внесення змін до виборчого законодавства».

Експерт з виборчих питань ОБСЄ/БДІПЛ Армен МАЗМАНЯН (у центр…

ID: #9831
Експерт з виборчих питань ОБСЄ/БДІПЛ Армен МАЗМАНЯН (у центрі): «Сьогодні вже майже загальновизнаним стандартом для країн — учасниць ОБСЄ є право осіб, які мають судимість, висуватися та голосувати».

Вітчизняні та міжнародні експерти дискутували також щодо тог…

ID: #9832
Вітчизняні та міжнародні експерти дискутували також щодо того, чи можуть іноземці проводити передвиборну агітацію в Україні.

Президент Інституту виборчого права Юрій КЛЮЧКОВСЬКИЙ (право…

ID: #9833
Президент Інституту виборчого права Юрій КЛЮЧКОВСЬКИЙ (праворуч): «Можна сперечатися, чи може держава дозволити собі обирати нерезидентів. На мою думку, небагато держав це роблять».

Нардеп Дмитро ШПЕНОВ (ліворуч) та заступник голови Центральн…

ID: #9834
Нардеп Дмитро ШПЕНОВ (ліворуч) та заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій МАГЕРА вважають, що громадяни повинні мати право звертатися зі скаргами і до виборчої комісії, і до суду.

Заступника голови Національної ради жінок України Валентину…

ID: #9835
Заступника голови Національної ради жінок України Валентину СЕМЕНЮК-САМСОНЕНКО цікавило питання щодо представництва жінок у парламенті.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича