Закон С– Бізнес Як адвокати проблеми обговорювали

в„–24 (1114) 15.06—21.06.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

Минулої суботи українські адвокати зібралися в готелі «Русь» на розширену нараду органів адвокатського самоврядування, аби поговорити про те, що їх найбільше турбує. Крім керівництва, приїхали й адвокати з регіонів. Як з’ясувалося, понад усе захисників турбують питання, що стосуються стажування, регламентації складення іспиту, Положення про помічника адвоката. Саме ці теми викликали найбільше суперечок у залі.

Голова НААУ Лідія ІЗОВІТОВА розповіла колегам про нововведен…

ID: #8224
Голова НААУ Лідія ІЗОВІТОВА розповіла колегам про нововведення у сфері адвокатського діловодства.

Обговорення «кваліфікаційних» питань було бурхливим. Слово п…

ID: #8225
Обговорення «кваліфікаційних» питань було бурхливим. Слово попросила представниця м.Києва у ВКДКА Ірина ПИХ (ліворуч). Наступна в черзі — представниця Київської області Аліна БІРЮКОВА.

Заступник голови Ради адвокатів України Валентин ГВОЗДІЙ се…

ID: #8226
Заступник голови Ради адвокатів України Валентин ГВОЗДІЙ секретничав із представницею в РАУ від Хмельницької області Оксаною КАДЕНКО.

На нараді відзначили, що впровадження програми безоплатної п…

ID: #8227
На нараді відзначили, що впровадження програми безоплатної правової допомоги виявилось успішним. Її ідеолог, директор Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій ВИШНЕВСЬКИЙ, був серед запрошених на захід.

Іноді важливі питання доводилося обговорювати на ходу. Голо…

ID: #8228
Іноді важливі питання доводилося обговорювати на ходу. Голова Ради адвокатів м.Києва Інна РАФАЛЬСЬКА під час перерви спілкувалася з колегою.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича