Закон С– Бізнес Статистика та якість

в„–9 (1099) 02.03—08.03.2013
ФОТО: ІВАН СТЕЦЕНКО

У Вищому господарському суді підбили підсумки роботи суддів відповідної юрисдикції за минулий рік. Зокрема, члени пленуму 21 лютого обговорили ситуацію у зв’язку зі зменшенням кількості звернень громадян та її причини. Разом з тим, як свідчить статистика, «господарники» мають підстави для того, щоб бути задоволеними роботою, — якість розгляду справ покращилась.

Голова ВГС Віктор ТАТЬКОВ указав як на ті суди, що продемонс…

ID: #4302
Голова ВГС Віктор ТАТЬКОВ указав як на ті суди, що продемонстрували найвищу якість, так і на ті, показники роботи яких необхідно вдосконалювати.

Пленум відбувся в день 70-річчя колишнього очільника ВГС Сер…

ID: #4303
Пленум відбувся в день 70-річчя колишнього очільника ВГС Сергія ДЕМЧЕНКА (праворуч). До привітань долучився й голова ВККС Ігор САМСІН, який вручив ювілярові почесну відзнаку.

Обговорити проект постанови «Про деякі питання практики заст…

ID: #4304
Обговорити проект постанови «Про деякі питання практики застосування розділу VI Господарського процесуального кодексу України» на засідання пленуму завітав заступник Генпрокурора Михайло ГАВРИЛЮК (праворуч).

Суддя ВГС Богдан Львов звернув увагу присутніх на необхідніс…

ID: #4305
Суддя ВГС Богдан Львов звернув увагу присутніх на необхідність використання в судах лише ліцензійного програмного забезпечення. Встановлення «піратського» може викликати міжнародний резонанс.

Голова Донецького апеляційного господарського суду Олександр…

ID: #4306
Голова Донецького апеляційного господарського суду Олександр КУЛЕБЯКІН указав на необхідність вирішення проблеми стосовно підсудності справ, щоб подібні спори не розглядались у судах різної юрисдикції.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича