Закон С– Бізнес Говоріть на здоров’я!

в„–4 (1094) 26.01—01.02.2013
ФОТО: ІВАН СТЕЦЕНКО

Суддям необхідно активізувати комунікативну діяльність. Потрібно спілкуватися, проводити заходи не лише з колегами-законниками, а й з журналістами. Про це йшлося на конференції «Комунікації судової влади: ідеї, практика, перспективи». На цьому ж заході володарі мантій могли застосувати свої комунікативні навички.

Голова Ради суддів України Ярослав РОМАНЮК та секретар цього…

ID: #3782
Голова Ради суддів України Ярослав РОМАНЮК та секретар цього органу Тетяна КОЗИР говорили про проблеми суддівського самоврядування.

Мова — не перешкода порозумінню: в.о. голови Вищого спеціалі…

ID: #3781
Мова — не перешкода порозумінню: в.о. голови Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Станіслав МІЩЕНКО спілкується з директором Швейцарського бюро співробітництва в Україні Гуідо БЕЛЬТРАНІ.

Посол Швейцарії в Україні Крістіан ШЬОНЕНБЕРГЕР: «Якщо судов…

ID: #3780
Посол Швейцарії в Україні Крістіан ШЬОНЕНБЕРГЕР: «Якщо судова система не є незалежною, то громадяни не довірятимуть їй».

Суддя Вищого адміністративного суду Тетяна ШИПУЛІНА та голов…

ID: #3779
Суддя Вищого адміністративного суду Тетяна ШИПУЛІНА та голова Київського окружного адміністративного суду Олег БАСАЙ мали про що поговорити.

Очільниця Апеляційного суду Івано-Франківської області Надія…

ID: #3778
Очільниця Апеляційного суду Івано-Франківської області Надія СТЕФАНІВ та голова Апеляційного суду Донецької області Валентина ЛІСОВА обговорювали керівницькі питання.

Голова Апеляційного суду Запорізької області Віктор ГОРОДОВЕ…

ID: #3777
Голова Апеляційного суду Запорізької області Віктор ГОРОДОВЕНКО — віце-президенту Апеляційного суду кантону Базель-Ланд Штефану ГАССУ: «Радий знову побачити вас у нас у гостях».
//
Створено в Студії Дмитра Бабича