Перший у світі музей огидної їжі відкриється в Мальмі 31 жовтня. Там виставлятимуться найбільш неоднозначні страви з усього світу.
У музеї можна буде побачити, наприклад, протухле м’ясо акули, що вважається делікатесом в Ісландії, південноазійський фрукт дуріан, який у Сінгапурі навіть заборонено провозити в громадському транспорті. Як експонати будуть також представлені шведський консервований квашений оселедець, засмажена морська свинка з Перу, популярний на Сардинії сир з личинками, пише газета Independent.
Всі «експонати» триматимуть в медичних колбах для збереження запаху, а половину доведеться міняти щодня, що, за словами засновника музею, потребує немало витрат.
За даними видання, музей працюватиме лише три місяці, до кінця січня 2019 року. Вартість вхідного квитка сягатиме близько $20, а для дітей — безкоштовно.
Коментарі
До статті поки що не залишили жодного коментаря. Напишіть свій — і будьте першим!