Закон С– Бізнес Пропозиції прийнято

в„–44 (1083) 03.11—09.11.2012
ФОТО: ІВАН СТЕЦЕНКО

На виконання поставлених завдань під час минулого засідання Ради суддів було відведено місяць. За цей час членам РСУ вдалося визначитися зі змінами до Положення про автоматизовану систему документообігу у зв’язку з прийняттям нового Кримінального процесуального кодексу, розробити план організаційних заходів щодо підготовки та проведення XI з’їзду суддів України тощо. Та успішні результати виявилися не єдиним позитивом того дня.

Почали з приємного — голова РСУ Ярослав Романюк привітав чле…

ID: #2683
Почали з приємного — голова РСУ Ярослав Романюк привітав члена ради Раїсу Ханову з призначенням на посаду заступника голови Донецького апеляційного адміністративного суду.

Своїми пропозиціями щодо пропонованих змін до положення поді…

ID: #2684
Своїми пропозиціями щодо пропонованих змін до положення поділилася і голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Надія Стефанів.

Небайдужими до новел Кримінального процесуального кодексу бу…

ID: #2685
Небайдужими до новел Кримінального процесуального кодексу були і члени РСУ Тетяна Козир та Олександр Джабурія.

З подяками за виконану роботу та відзнаками вищого органу су…

ID: #2686
З подяками за виконану роботу та відзнаками вищого органу суддівського самоврядування повернулися з засідання члени робочої групи з вивчення питання стану організації діяльності місцевих та апеляційних судів.

Члени РСУ заслухали доповідь колеги Галини Канигіної про вне…

ID: #2687
Члени РСУ заслухали доповідь колеги Галини Канигіної про внесені зміни до Положення про автоматизовану систему документообігу.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича