Закон С– Бізнес Єврокурс ВККС

в„–44 (1083) 03.11—09.11.2012
ФОТО: ІВАН СТЕЦЕНКО

У Києві відбулася друга міжнародна конференція «ВККС: європейський курс України — реформа в дії». Вітчизняні судді, експерти, науковці розповіли про результати судової реформи, проведеної у 2010 р., про зміни, які відбулися в процедурі добору претендентів на мантії. Гості із Німеччини, Польщі, Канади, Азербайджану, Литви повідали, як добирають суддів у їхніх країнах та з яких підстав законників можна притягнути до дисциплінарної відповідальності.

У кулуарах завжди можна почути, що турбує судову владу. Інод…

ID: #2672
У кулуарах завжди можна почути, що турбує судову владу. Іноді така кількахвилинна розмова результативніша, ніж півгодинна доповідь на конференції.

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Ігор Самсін (лів…

ID: #2673
Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Ігор Самсін (ліворуч): «Комісія впроваджує європейські стандарти судочинства».

Члени Вищої ради юстиції Інна Отрош та Микола Кобилянський н…

ID: #2674
Члени Вищої ради юстиції Інна Отрош та Микола Кобилянський не з чуток знають про сильні та слабкі сторони нової процедури добору претендентів на мантії.

У дискусії народжується істина: під час перерви на каву запр…

ID: #2675
У дискусії народжується істина: під час перерви на каву запрошені ділилися досвідом із суддями, які зайняли посади після проведеної реформи.

Садіг Тагієв, який «провів європеїзацію» Апеляційного суду Ч…

ID: #2676
Садіг Тагієв, який «провів європеїзацію» Апеляційного суду Чернігівської області, підтримує запровадження євростандартів у роботі ВККС.

Член ВККС Володимир Віхров (праворуч) — колишньому голові ВК…

ID: #2677
Член ВККС Володимир Віхров (праворуч) — колишньому голові ВККС Віталію Бойку: «Віталію Федоровичу, запрошуємо вас оцінити результати дворічної роботи комісії та обговорити плюси й мінуси нашої роботи».
//
Створено в Студії Дмитра Бабича