Закон С– Бізнес Суддівські рокіровки

в„–41 (1080) 13.10—19.10.2012
ФОТО: ІВАН СТЕЦЕНКО

Чергове засідання ВККС було присвячене вирішенню кадрових питань. Апеляційні суди та Вищий адміністративний суд згодом поповняться новими служителями Феміди. В очікуванні змін, пов’язаних із призначенням нового ректора, і Національна школа суддів.

З кадровим питанням цього разу прийшли до ВККС і представник…

ID: #2614
З кадровим питанням цього разу прийшли до ВККС і представники НШС. В один день заклад залишився без ректора й отримав тимчасового виконувача обов’язків очільника.

Судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Вал…

ID: #2615
Судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Валентину Завірюсі (в центрі) й догана не завадила при переведені до Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області.

Суддя Васильківського міськрайонного суду Київської області …

ID: #2616
Суддя Васильківського міськрайонного суду Київської області Олександр Пироженко не міг втратити можливості влаштуватися у вищу інстанцію. Його рекомендували до Апеляційного суду АРК.

Останній п’ятірці кандидатів доведеться попрощатися з робочи…

ID: #2617
Останній п’ятірці кандидатів доведеться попрощатися з робочими місцями в районних судах. Тепер вони мають «перепустки» до апеляційних інстанцій.

Отримати рекомендацію до ВАС Світлані Пасічник із Житомирськ…

ID: #2618
Отримати рекомендацію до ВАС Світлані Пасічник із Житомирського апеляційного адмінсуду було нескладно. ВККС не мала сумнівів у її професійності.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича