Закон і Бізнес


Читачам газети «Закон і Бізнес»

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня юриста.


Разное, №40 (768) 07.10—13.10.2006
1690

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня юриста. Бути юристом — велика честь і величезна відповідальність. Адже забезпечення прав та свобод кожного громадянина, зростання правової культури, розвиток правової держави, беззаперечно, залежать саме від вас — суддів, адвокатів, прокурорів, нотаріусів та всіх інших представників юридичних професій.


Ваша активна участь у реформуванні державного механізму, оновленні законодавства задля інтеграції України у світову та європейську правові системи, в поширенні правових знань, посиленні соціального захисту громадян заслуговує на високу оцінку суспільства.
Переконаний, що високий професіоналізм, усвідомлене відчуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу українського народу, підвищити його довіру до закону і прав людини.
Впевнений, що юристи й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.
У день професійного свята зичу вам щастя, здоров’я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права,
   справедливості, гуманізму й добра!
   Зі святом вас!

Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ,
Заслужений юрист України,
Почесний президент
Наглядової ради газети
«Закон і Бізнес»