Закон і Бізнес


«Закон і Бізнес» став важливим і невід’ємним чинником формування правової культури


Разное, №24 (725) 17.06—23.06.2006
2659

Колективу газети «Закон і Бізнес»

Від імені Верховного Суду та Ради суддів сердечно вітаємо весь колектив газети «Закон і Бізнес»
із п’ятнадцятиріччям від дня заснування тижневика!


Засоби масової інформації відіграють у нашому суспільстві винятково важливу роль: формують громадську думку, сприяють відродженню та примноженню духовних і культурних цінностей, адже неухильне забезпечення принципів свободи слова, вільне висловлення поглядів, безперешкодний доступ громадян до інформації, недопущення будь-якої політичної цензури та перешкоджання професійній діяльності журналістів — пріоритетні напрями сучасної інформаційної політики нашої держави.
Заснування газети «Закон і Бізнес» у рік проголошення незалежності України є знаковим, адже спрямованість публікацій тижневика на забезпечення захисту прав та законних інтересів громадян заслуговує на дуже високу оцінку.
Для видання 15 років — це солідний стаж, і сьогодні газета «Закон і Бізнес» — одне з провідних видань правової тематики, справжньою перлиною якого є авторський колектив: відомі юристи-практики й авторитетні науковці, викладачі престижних юридичних вузів, представники правоохоронних органів, урядовці, успішні підприємці та економісти.
Ці люди добре усвідомлюють величезну відповідальність, яку покладає на працівників засобів масової інформації статус представників четвертої влади, вони вірно й неухильно слідують своєму покликанню. Саме злагоджена робота високопрофесійного колективу дає змогу вчасно публікувати актуальну, об’єктивну і корисну інформацію: аналітичні матеріали з правової та економічної тематики, нормативні акти міністерств та відомств, історичні нариси про створення та діяльність судів, практику видатних представників судової влади.
Щороку читацька аудиторія вашого тижневика збільшується, і це є яскравим свідченням неабиякої популярності видання не лише серед працівників судової системи, а й інших представників юридичних професій.
Витримавши випробовування часом, розвиваючись та міцніючи разом із нашою незалежною державою, ваш часопис став важливим і невід’ємним чинником формування правової культури суспільства. Подаючи інформацію на засадах неупередженості, використовуючи власний аналітичний та творчий потенціал високопрофесійного колективу, ви своєю принциповою позицією формуєте підвалини такої моделі суспільства, в якому справедливість і повага до Закону ставатимуть невід’ємною складовою його ідеології.
Ознайомлюючи громадськість із юридичною складовою суспільного життя та результатами судової практики, ви сприяєте утвердженню в Україні іміджу справедливого Суду, що є вагомим внеском у формування у свідомості її громадян шанобливого ставлення до права й Закону, утвердження в Україні європейських демократичних стандартів.
Системне висвітлення на сторінках тижневика різних точок зору щодо змісту концепції судової реформи, ознайомлення читачів із найбільш актуальними проблемами правосуддя, виваженість, розсудливість та об’єктивність аналітичних публікацій, незаангажованість подання матеріалів сприяють публічному захисту суддівського корпусу від безпідставних нападок, забезпечують висвітлення необхідності здійснення саме ефективної, науково обгрунтованої судової реформи.
У цей святковий день щиро засвідчуємо глибоку повагу колективу видання за неухильне дотримання конституційного принципу свободи слова. Своєю мудрістю та досвідом ви забезпечуєте позитивний імідж суду, формуєте сучасний літопис юридичної науки та практики.
Нехай невичерпними будуть талант і працелюбність працівників колективу тижневика «Закон і Бізнес», а в редакційних стінах панують невтомний пошук, творча енергія та чесне Слово.
Щасливої долі, здоров’я та благополуччя вам і вашим колегам, успіхів і славних здобутків на благо українського народу!
З глибокою повагою

Голова Верховного Суду України Василь МАЛЯРЕНКО,
Голова Ради суддів України Петро ПИЛИПЧУК


Колективові редакції газети
«Закон і Бізнес»

З нагоди п’ятнадцятиріччя одного з найцікавіших в Україні юридичних тижневиків «Закон і Бізнес» щиросердно вітаю його колектив, читачів, усіх, хто вболіває за утвердження верховенства права, законності в діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, поваги до прав і свобод, честі та гідності людини.
За 15 років «Закон і Бізнес» зробив чималий власний внесок у формування в суспільстві правової культури, знання чинного законодавства, розвиток демократичних процесів. Як і завжди, бажаю всім міцного здоров’я, творчої наснаги,нових успіхів, великого кола читачів і прихильників вашого видання.

В.о. Голови Конституційного
Суду України
Павло ЄВГРАФОВ

 

Шановні пане редакторе, панове журналісти, колективе редакції газети «Закон і Бізнес»!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем журналіста!
Протягом багатьох років керівництво та колектив редакції переконливо доводять, що серед вітчизняних щотижневих спеціалізованих юридичних видань «Закон і Бізнес» упевнено посідає одне з провідних місць. Завдяки оперативній, професійній роботі авторитет газети та довіра до неї як серед практикуючих юристів, так і науковців є беззаперечними.
Я вдячний за неабияку увагу з боку редакції до діяльності Вищого адміністративного суду України та проблем адміністративного судочинства і високо оцінюю майстерність висвітлення подій, своєчасні й актуальні матеріали.
Бажаю колективу редакції й надалі зберігати об’єктивність та неупередженість своєї журналістської позиції!
Зичу вам нових творчих успіхів, невичерпного натхнення і заслуженого визнання з боку широкого кола ваших читачів.
Хай влучне слово, мудра думка й активна громадянська позиція кожного з вас примножують авторитет і збагачують традиції вашого популярного видання.
Здоров’я вам, невичерпної енергії та наснаги для досягнення найамбітніших планів та заповітних мрій!
З повагою

Голова Вищого
адміністративного суду України
Олександр ПАСЕНЮК

 

Шановний колективе газети «Закон і Бізнес»!

Щиро поздоровляємо вас із 15-ю річницею з дня виходу 1-го номера тижневика!
За наявності в даний час великої кількості конкуруючих друкованих видань ваша газета стала одним з основних джерел висвітлення подій, які відбуваються в законодавчому полі держави.
У демократичних країнах існують своєрідні мас-медійні ікони-видання, яким довіряють, які мають величезний вплив на формування громадської думки. В Україні таким ЗМІ є газета «Закон і Бізнес».
Колектив Апеляційного суду Донецької області щиро вітає вас із днем народження і ви-словлює подяку за нелегку працю, мета якої — подання об’єктивної інформації про стан законності в Україні та висвітлення проблемних питань судової системи.
Суддівський корпус в Україні неодноразово ставав предметом критики, часто безпідставної, тому ми вдячні вам за суттєвий внесок у справу інформування громадськості про реальні проблеми судової системи України і за об’єктивну оцінку роботи суддів у цілому.
Бажаємо великих творчих успіхів, об’єктивності й моральності у висвітленні подій, які відбуваються в державі, і професійної майстерності на благо нашого народу та України!

Голова Апеляційного суду
Донецької області
Олександр КОНДРАТЬЄВ 

 

Почесному президенту Наглядової ради
Редакції газети «Закон і Бізнес»
ЧЕРНОВЕЦЬКОМУ Л.М.

Вельмишановний Леоніде Михайловичу!
Від імені працівників Апеляційного суду Полтавської області та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди
15-ї річниці від випуску першого номера газети «Закон і Бізнес».
Бажаю вам та колективу газети життєвої енергії, творчих успіхів, злагоди і достатку, щедрот земних та радості від кожного прожитого дня на довгі літа.
Нехай удача та творчий неспокій і надалі супроводжують вас у всіх починаннях на благо народу України.
Хай мудрість, професіоналізм і велика людська гідність завжди визначають вас і ваш колектив.
Щедрої долі вам і Божого благословення.

Голова Апеляційного суду
Полтавської області
Віталій ОНІЩЕНКО

 

Шановний Леоніде Михайловичу!

Від імені суддів Чернівецької області та від себе особисто дозвольте привітати вас і колектив, який ви очолюєте, з 15-річчям від дня першого випуску газети «Закон і Бізнес»
Знання і вміння, життєвий, практичний досвід, глибокі почуття людяності, принциповість, відданість справі, професійному обов’язку принесли вам і вашому колективу шану, визнання і повагу.
Нехай кількість ваших читачів з кожним днем збільшується, а ваша діяльність і надалі служитиме надійним джерелом інформації на благо українському народові!
Щиро бажаємо вам, усім працівникам міцного здоров’я, гарного настрою, любові та поваги, професійних здобутків, здійснення всіх мрій та сподівань!

Хай будуть із вами здоров’я та сила,
Хай доля буде ласкава й щира,
Щоб ніколи не знали ви втоми,
Мир і злагода хай будуть у домі
Господь хай дарує надію й тепло
На довгіїї літа, на щастя, добро.

Голова Апеляційного суду
Чернівецької області    
 Анатолій ОГОРОДНИК