Закон і Бізнес


Шановні судді та працівники судів!


Власть и закон, №18 (694) 30.04—06.05.2005
1765

Прийміть щиросердні вітання зі Світлим днем Христового Воскресіння!
Весняне свято Великодня символізує всеперемагаючу віру в торжество Життя і Любові. У змісті церковних обрядів кожен із нас черпає даровану Господом мудрість і терпіння, збагачується духовно...


Шановні судді та працівники судів!

Прийміть щиросердні вітання зі Світлим днем Христового Воскресіння!

Весняне свято Великодня символізує всеперемагаючу віру в торжество Життя і Любові. У змісті церковних обрядів кожен із нас черпає даровану Господом мудрість і терпіння, збагачується духовно.

Воскресіння України, торжество на її теренах Закону і Справедливості органічно пов’язані із християнськими цінностями, серед яких Пасхальні урочистості кришталевим джерелом примножують споконвічні українські традиції, сприяють економічному та культурному піднесенню Батьківщини, консолідації суспільства.

Благодатна, світла радість Воскресіння Христового, яку дарує нам у своїй мудрості Господь, єднає, надихає, відроджує духовно наш народ, нашу націю.

Цьогорічний Великдень, як і кожен попередній, приносить нам нові сподівання — особисті та загальнонаціональні. Сподівання на зміцнення і процвітання нашої Батьківщини, утвердження на її теренах високих ідеалів добра, правди і справедливості.

Нехай Великодні дзвони озвуться у серцях вірою, надією та любов’ю. Бажаю суддям, працівникам судів та всьому українському народу Божого благословення, миру, добра, зла-
годи, щастя та процвітання!

Христос воскрес!

Голова Верховного
Суду України
Василь Маляренко