Закон і Бізнес


З Днем юриста!

Вельмишановні юристи! Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого професійного свята!


С Днем юриста!, №41 (665) 09.10—15.10.2004
2135

Вельмишановні юристи!
Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого професійного свята!
День юриста — дуже визначне свято, оскільки воно об’єднує юристів різних сфер діяльності, які служать захисту прав і свобод українського суспільства. Висвітлюючи на сторінках газети роботу судів, комітетів Верховної Ради, уряду, ви професійно і неупереджено виконуєте свій обов’язок об’єктивного донесення інформації та правової позиції до громадськості. Надзвичайно велика честь працювати в команді професіоналів...


Усім читачам газети
«Закон і Бізнес»

Вельмишановні юристи!

Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого професійного свята!

День юриста — дуже визначне свято, оскільки воно об’єднує юристів різних сфер діяльності, які служать захисту прав і свобод українського суспільства. Висвітлюючи на сторінках газети роботу судів, комітетів Верховної Ради, уряду, ви професійно і неупереджено виконуєте свій обов’язок об’єктивного донесення інформації та правової позиції до громадськості. Надзвичайно велика честь працювати в команді професіоналів.

Основна мета професії юриста — встановлення справедливості, тому я переконався на власному досвіді, що бути Юристом — величезна відповідальність.

Для українського суспільства наша професія надзвичайно важлива, адже у цей час, коли відбувається процес розбудови правової держави в Україні, передусім на правничу спільноту покладаються надії та завдання утвердження принципу верховенства права, вдосконалення українського законодавства, посилення правових гарантій захисту різних верств населення і підвищення правосвідомості та правової культури українців. Розбудова демократичної правової України, беззаперечно, залежить саме від нашої правової позиції і прагнень змін на краще.

Професійних звершень та успіхів, творчої наснаги, міцного здоров’я, благополуччя. Вірю, що спільними зусиллями ми зможемо піднести принцип верховенства права та юридичну професію в Україні на новий рівень розвитку.

Зі щирою повагою

Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ,
почесний президент Наглядової ради
газети «Закон і Бізнес»,
лідер Християнсько-ліберальної
партії України,
почесний працівник Прокуратури,
заслужений юрист України