Закон і Бізнес


Стрижка на мільйон


.

№41 (1547) 09.10—20.10.2021
3499

Практически каждый из нас иногда был недоволен результатом работы парикмахера. Но каким образом можно заработать на испорченной прическе?


Як повідомляє Бі-Бі-Сі, жителька Індії подала позов через погану стрижку. У результаті суд зобов’язав місцевий салон краси заплатити моделі колосальну компенсацію.

Жінка звернулася до однієї з перукарень м.Делі ще у 2018 році. Клієнтка дала конкретні інструкції щодо потрібного образу, але перукар обрізав більшу частину волосся. Жінка поскаржилася адміністратору салону і тоді клієнтці запропонували безкоштовно зробити процедуру лікування та догляду за волоссям. Проте в результаті ще більше його зіпсували.

Це призвело до того, що в позивачки стався нервовий зрив. Вона не могла зосередитися на своїй роботі й була змушена звільнитися. У зв’язку з цим Суд у справах споживачів Індії зобов’язав салон виплатити своїй клієнтці 20 млн рупій (приблизно $271 тис.).

«Вона не могла дивитися на себе у дзеркало. Як професіонал в області комунікацій, жінка повинна брати участь у зустрічах та інтерактивних сесіях. Проте вона втратила впевненість у собі через коротке волосся», — сказано в рішенні комісії.