Закон і Бізнес


ВСП займется назначением судей и рассмотрит жалобы


12.11.2020 08:52
2755

Сегодня, 12 ноября, будет заседать Высший совет правосудия. На повестке дня — внесение представлений Президенту о назначении 6 судей, а также рассмотрение 5 жалоб судей на решения о привлечении их к дисциплинарной ответственности.


Порядок денний № 88

засідання Вищої ради правосуддя

12 листопада 2020 року

 

1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих  судів:

-Хайнацького Євгена Сергійовича — Печерського районного суду міста Києва;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Краснощокова Н.С.)

-Наумова Олександра Олександровича  — Шевченківського районного суду міста Запоріжжя;

-Ходаківського Максима Петровича  —Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

-Івасівки Андрія Петровича — Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області;

-Малетина Андрія Ярославовича — Путильського районного суду Чернівецької області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шелест С.Б.)

2. Розгляд клопотання судді Голосіївського районного суду міста Києва ПЛАХОТНЮК Катерини Григорівни про поновлення строку на оскарження рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 9 вересня 2020 року №2587/1дп/15-20 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач - член Вищої ради правосуддя Матвійчук В.В.)

3. Розгляд скарги судді Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду СЕРДЮКА Валентина Васильовича на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 4 вересня 2020 року № 2543/1дп/15-20 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

4. Розгляд скарг представника судді Оболонського районного суду міста Києва ВАСАЛАТІЯ Костянтина Анатолійовича – адвоката БЄГУНОВОЇ Ольги Олексіївни та судді Оболонського районного суду міста Києва ВАСАЛАТІЯ Костянтина Анатолійовича на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 4 березня 2020 року № 675/1дп/15-20 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

 5. Розгляд скарги судді Славутського міськрайонного суду Хмельницької області ШЕВЧУКА Василя Володимировича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 1 липня 2020 року № 2015/2дп/15-20 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

6. Розгляд скарги судді Печерського районного суду міста Києва ПІДПАЛОГО Вячеслава Валерійовича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 22 червня 2020 року № 1914/2дп/15-20 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Швецова Л.А.)

7. Розгляд скарги судді Ленінського районного суду міста Миколаєва КИРИЛЬЧУКА Олега Ігоровича на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 серпня 2020 року № 2421/3дп/15-20 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

8. Різне.

Закон і Бізнес