Закон і Бізнес


Поздравление с Днем государственного служащего!


23.06.2017 12:47
17166

Свой профессиональный праздник государственные служащие Украины отмечают 23 июня. Они являются опорой государства в функционировании всех ветвей власти. Редакция газеты «Закон и Бизнес» присоединяется к поздравлениям от коллег и руководителей.


Вітання голови ДСА України:

Шановні колеги – державні службовці! Вітаю вас з професійним святом -  Днем державної служби!

Щиро дякую всім державним службовцям за належне виконання повсякденної копіткої роботи, адже саме на ваші плечі покладена важлива і відповідальна суспільна функція -  розбудовувати державу, формувати рівень довіри до влади та її авторитет.

Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених вами завдань та поставлених цілей будуть професіоналізм, старанність і практичні вміння, які і надалі слугуватимуть людям.

Щиросердно бажаю вам міцного здоров’я, сили волі, творчої наснаги та нових здобутків у справі сумлінного служіння народу України!

З повагою

голова Державної судової

адміністрації України

З.Холоднюк

 

Вітання голови ВРП:

Шановні колеги! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Високий професіоналізм, відданість справі та ентузіазм державного службовця – це запорука побудови сильної незалежної держави, незмінності конституційного ладу, організованості, забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади.

Упевнений, що ваша діяльність, яка базується на принципах дотримання верховенства права, високого професіоналізму та доброчесності, дасть можливість втілити в життя позитивні зміни в країні, здійснити судову реформу, забезпечити формування якісно нового суддівського корпусу та зміцнити нашу державу!

Висловлюю Вам велику вдячність за самовіддану та почесну працю, старанність, завзяття при виконанні поставлених завдань!

Нехай справа, якій ви присвятили життя, приносить успіх та задоволення, у родинах завжди панує мир і благополуччя, а кожен день дарує радість та нові перемоги!

З повагою

Голова Вищої ради правосуддя І.М. Бенедисюк

 

 Вітання в.о. голови КСУ:

Шановні працівники Секретаріату Конституційного Суду України! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня державної служби!

Ваша повсякденна сумлінна праця, чіткість, ретельність та наполегливість у виконанні поставлених завдань на відповідних ділянках служби є важливими чинниками у забезпеченні діяльності Конституційного Суду України – єдиного органу конституційної юрисдикції в державі.

Цього святкового дня зичу вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчої наснаги, світлих життєвих обріїв, родинного затишку та подальших трудових звершень в ім’я великого майбутнього нашої України.

З повагою

в. о. Голови

Конституційного Суду України

В. В. Кривенко

Закон і Бізнес