Закон і Бізнес Бумеранг Конфуция

Комментарии (4)

0

...запроваджують платні семінари з "підвищення" кваліфікації? Г) чи може вовк охороняти овець? (це до фрази, що не кожен гарний юрист є гарним адвокатом). Тут простежується свідоме перекручування і маніпуляція, адже далеко не кожному юристу потрібні ці платні семінари і цей статус, але примусомополія змісила багатьох з моїх знайомих виривати гроші із родинного бюджету і витрачати на непотрібне стажування і т.д. і тп.

02.12.2019 16:58 Ответить
0

А чи правильно в статті розставлені акценти? Чи не таким жахливим та непрофесійним було представництво в судах протягом попередніх 25 років незалежності (до введення примусомонополії)? Чи можемо навіть думати про самоочищення органів адвокатського самоврядування, коли: А) деякі їхні зїзди проводились за закритими дверима з найнятими молодиками-охоронцями? Б) в м. Києві, наприклад, співіснують 2 колегії? В) коли вони отримують з кожного адвоката адвокатські щорічні внески, а потім...

02.12.2019 16:54 Ответить
0
Н

Кваліфікація адвокатів бажає кращого, як і етична сторона. Дурять пересічного громадянина, намагаючись витягнути побільше грошей просто за дрібниці. Один такий "адвокат" так повернув кримінальний процес, що його клієнту дали три роки реального строку, хоча навіть прокурори просили дати умовно. Все завдяки "старанням" адвоката. А потім, щоб прикрити свою недолугість, розповідають клієнтам байки, що, нібито, потрібно було більше грошей дати. Авдокатуру вже давно необхідно "чистити"

02.12.2019 16:43 Ответить
0
Олександр

Адвокатська монополія повинна бути скасована, бо вона обмежує доступ громадян до доступних послуг на представництво в судах, та захист їх інтересів. Кожний громадян вільний у виборі свого представника або адвоката і держава не вправі нав'язувати тільки адвокатів, які інколи не розуміють найпростіших речей. Адже не є таємницею, що вартість послуг адвокатів непомірна більшості громадян і посилання на безоплатну правову допомогу тут не є доречним. Конституційний суд вже все сказав з цього приводу.

02.12.2019 16:23 Ответить
//
Создано в Студии Дмитрия Бабича