Закон і Бізнес Побежденные победят

Комментарии (4)

0
Н

Автор статті все перекрутила. Хто на скільки здав, стільки і має, але деякі хитроопі судді, здавши оцінювання на мінімум, хочуть отримати максимум, що свідчить про їх недоброчесність. Як такі судді можуть здійснювати правосуддя, їм довіри немає! І вони це чудово знають, тому мутять воду, їздять по всіляких форумах, пишуть паскудні блоги, в яких обливають всіх брудом і, разом із тим, отримують зарплату судді, не здійснюючи правосуддя. Наведіть нарешті лад в судовій системі!!!!!!!!!!!

30.10.2019 10:18 Ответить
0
Захеканий мудило

Стаття повна неточностей, це - непрофесійність. І ще: хіба писання блогів - це щось негативне? Тим більше, блоги писали не кандидати, а саме судді, намагаючись щедро полити кандидатів лайном. Особливо старалась мадам Жуковська, якій, мабуть, нічого робити, як займатись словесним проносом.

30.10.2019 09:57 Ответить
0
Тестований

Як пацієнт - і у випадку медицини, і у випадку судочинства - можу сказати лише одне: у жодну епоху і у жодній країні світу, ідучи до шамана-жерця-знахаря-травника-аптекаря-цирульника у разі хвороби, люди не вважали допустимим замість цього зайти до смолокура чи трубочиста, які, хоч і не ріжуть дупля у травах, зате беруться лікувати так званими "народними"/нетрадиційними способами. Завжди звертали увагу на те, чи знає, чи вміє у царині лікування (з юриспруденцією та ж петрушка) фахівець.

30.10.2019 09:42 Ответить
0
Тестований

Тому дуже, дуже, дуже дивно вимірювати той чи інший рівень доступу до професії чи посади кількістю років, витрачених на навчання, якщо знань немає, на послужний список, якщо практичних навичок негусто, і тим більше на те, чи почуватиметься студент меншовартним, як раптом не здасть іспит. Головне, щоб у результаті його порожньої макітри ніхто не почувався мертвим (або закривосудженим).

30.10.2019 09:49 Ответить
//
Создано в Студии Дмитрия Бабича