Закон і Бізнес Винегрет в указах

Комментарии (6)

0
зоя

изложенная автором информация не совсем правильна, так как все судьи-пятилетки прошли все проверки на добропорядочность и по всем другим основаниям.Что касается квалифоценивания. то те.кто его прошел- подали заявление в ВККСУ после введения о необходимости его прохождения вместе с подачей заявления на " бессрочно",а остальные будут его проходить согласно графику.Кроме того- в ВРП при вынесении решения о назначении учитывались все результаты спецпроверок. ТСК и жалобы.

08.04.2017 13:40 Ответить
0
cкептик

Так -то воно так, пані Зою, але трішки не так. Перевірку на доброчесність уповноважена проводити ВККСУ та громадська рада при ній, а не ВРП. Навіть суддівське досьє формує кваліфкомісія. Більше того, в абз.6 п.13 перехідниз положень закону про ВРП прямо вказано, що ВРП вирішує питання про весення подань Президенту щодо суддів-п'ятирічок ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ кваліфоцінювання. Тобто у разі його проходження. А Ви самі визнали, що частина суддів такої процедури уникнула

08.04.2017 17:13 Ответить
0
РАДИОН

До речі, це самий малий гріх, що коється в судовій владі. П"ятирічок доводять до ЛОГІЧНОГО "кінця" і добре. Але це, на жаль, не вирішує ПРОБЛЕМУ ВІДСУТНОСТІ СУДДІВ в місцевих судах. Чотири роки ВККСУ, з Козьяковим на чолі, БИЛИ БАЙДИКИ і не займались своїми обов"язками. Навіть навпаки, 800 відмінно підготовлених кандидатів в судді, що вже пройшли "мідні труби" підготовки, ці негідники з Філатовим на чолі, кинули в небуття.

07.04.2017 17:21 Ответить
0
Марина

А что О.Коваленко! Ей пофиг сотни украинцев, по полгода и больше, ожидающих рассмотрения дел. И только потому, что бездельники не занимаются комплектованием судов. Она умная, а в судах по пять лет судьями работали дураки. И ОНА БУДЕТ ОТБИРАТЬ, кому судить?!

07.04.2017 17:35 Ответить
0
Скептик

Наскільки я зрозумів, журналіст звернула увагу на вибірковість Банкової: незначну частину "п'ятирічок", які чекали на обрання, протиснули в указ, аби приховати від своїх же. Бо щось не було повідомлення на сайті про пееремогу: Президент призначив безстроково "суддів Януковича". І чому тільки частину? З іншими ще домовляються?

08.04.2017 00:01 Ответить
0
Оксана

Марино, хіба журналісти винні в тому, що реформатори довели судову систему до такого стану? Хіба журналісти протягом кількох років, ще до прийняття закону про необхідність суддям проходити кваліфікаційне оцінювання, не обирали суддів на посади безстроково через відсутність політичної волі???

07.04.2017 18:21 Ответить
//
Создано в Студии Дмитрия Бабича