Закон і Бізнес


Голову суду звинувачують в смертельному ДТП


11.07.2014 12:00
1548

9 липня, близько 19 години вечора, в Закарпатті, одразу за селом Дубровка на трасі Київ-Чоп, водій Mitsubishi Pajero без видимих причин виїхав на зустрічну смугу, і врізався в синю „сімку”. Водій постраждалого авто загинув.


Як повідомляє „ЗіБ” з посиланням на  "Вся закарпатська правда", за кермом  Mitsubishi Pajero був голова Перечинського районного суду Віктор Амарович.

За повідомленнями очевидців, водій Mitsubishi Pajero також зачепив інше авто, керманич якого пізніше розповів: після аварії жертва ще була жива, промацувався пульс і було чутно дихання.

На місце трагедії прибули родичі загиблого та його знайомі, а також жителі навколишніх сіл, які і впізнали у винуватцеві аварії голову Перечинського районного суду Віктора Амаровича. Амарович поспішив пересісти у авто свого друга, який приїхав на допомогу, та навідріз відмовився виходити, навіть коли прибули правоохоронці.

Очевидці відзначають, що голова суду був в стані алкогольного сп’яніння. Отож, після закінчення слідчих дій та всіх правоохоронних процедур на місці ДТП, родичі загиблого разом із працівниками слідчих органів прибули до обласного наркодиспансеру в Ужгороді, куди доправили Віктора Амаровича для проведення експертизи.

Під час проведення експертизи, затриманий Амарович раз за разом відмовлявся дихати в спеціальний апарат. Проте присутні громадські діячі вирішили не полишати приміщення наркодиспансеру, поки не отримають результат перевірки, і нарешті “вмовили” суддю “пересилити” себе.

Результати аналізу судді показали 0,56 промілле, тобто, вище за середню ступінь сп’яніння.