Закон і Бізнес


КАГС — у режимі економії


№13 (1155) 28.03—03.04.2014
84140

Збори суддів Київського апеляційного господарського суду заслухали план заходів, що запроваджується в установі задля економії державних коштів. Серед іншого, це стосується винагороди та доплат працівникам апарату.


Під час зборів було обговорено низку важливих питань, зокрема зміст постанови Кабінету Міністрів «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 01.03.2014 №65.

Головуючий на зборах повідомив суддів про те, що з метою раціонального, обгрунтованого використання бюджетних коштів та скорочення витрат, підвищення фінансово-бюджетної дисципліни й рівня відповідальності в суді затверджено План заходів щодо економії та раціонального використання бюджетних коштів Київського апеляційного господарського суду на 2014 рік.

Так, для забезпечення економного використання бюджетних коштів прийняті такі рішення:

Збори також заслухали доповідь судді Юрія Власова, який брав участь у роботі V конференції суддів господарських судів як делегат від КАГС. Розповівши про перебіг заходу, він повідомив, що згідно з її рішенням делегатами на позачерговий з’їзд суддів від м.Києва обрано голову Київського апеляційного господарського суду Олега Хрипуна, від Київської області — суддю Ю.Власова.