Закон і Бізнес


З Днем працівників суду!


15.12.2017 10:20
67826

Своє професійне свято працівники судової системи відзначають сьогодні, 15 грудня. Традиційно служителі Феміди отримують привітання не тільки від колег, а й від представників інших гілок влади.


Верховна Рада України

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас, суддів та працівників апаратів судів, людей, які присвятили своє життя надзвичайно важливій для країни справі – служінню правосуддю, з професійним святом – Днем працівників суду.

Конституцією та законами України на вас покладено велику відповідальність, оскільки суспільство розраховує на утвердження верховенства права у судах, які мають виконувати свої обов’язки з честю та гідністю в ім’я соціальної справедливості та захисту прав і свобод людини і громадянина. Обумовлено це насамперед тим, що ваше покликання полягає у самовідданому служінню закону, наполегливій праці задля практичного втілення у життя конституційних принципів правосуддя, високих європейських стандартів забезпечення прав і свобод людини. Це є гарантією повернення авторитету і довіри суспільства до кожного суду, у тому числі й до Конституційного Суду України.

Головна вимога часу – у країні мають працювати професійні, доброчесні, незалежні від будь-якого політичного чи адміністративного впливу судді, гідні цього високого звання.

З цією метою конституційна модернізація судової системи та Конституційного Суду України дала старт докорінним конституційним змінам, реформовано головні процесуальні кодекси, введено перший конкурсний відбір на посади суддів Верховного Суду. І саме в цей святковий день починається його діяльність.

Переконаний, що нинішнє покоління вітчизняних служителів Феміди зробить все, щоб гідно продовжити кращі традиції та вийти на новий рівень якісно оновленої судової системи, що дозволить здійснити суттєвий крок уперед для подальшого розвитку правової держави.

Український парламент завжди сприятиме вам у належному законодавчому забезпеченні, утвердженні реальної незалежності суддів, всебічно підтримуватиме у діяльності, спрямованій на здійснення справедливого правосуддя.

У цей святковий день від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя, особистого щастя, плідної праці в ім’я верховенства права, законності, справедливості та гуманізму, нових професійних успіхів і досягнень на благо народу і держави.

Голова Верховної Ради України

Андрій Парубій

 

Вища рада правосуддя

 

Шановні судді та працівники судових установ!

Прийміть щирі вітання із професійним святом − Днем працівників суду!

Сьогодні ми є учасниками вирішального етапу запровадженої в Україні судової реформи, на кожного з нас покладена відповідальність здійснення практичних кроків до модернізації країни, створення нового найвищого судового органу, впровадження якісної процесуально-правової бази, перед нами стоїть завдання оновлення суддівського корпусу. Саме на суддів та працівників судових установ суспільство покладає сподівання на справедливий та чесний суд.

Впевнений, що незважаючи на всі труднощі та перешкоди, вам вдасться бути неупередженими, мужніми та об’єктивними, зберегти вірність присязі, забезпечивши утвердження в Україні незалежного та доступного суду!

Бажаю кожному працівникові суду не зупинятися на досягнутому, підвищувати свій професійний рівень, дотримуватись при виконанні своїх обов’язків високих моральних стандартів – доброчесності, гідності, принциповості – та відновити віру громадян України у справедливість!

Міцного здоров’я Вам, миру, родинного затишку та наснаги на подальші звершення!

Голова Вищої ради правосуддя

І.М. Бенедисюк

 

Державна судова адміністрація України

Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги! Дорогі друзі!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників суду, яким держава вшановує Вашу віддану працю в ім'я Людини, Справедливості і  Законності!

Я щиро бажаю Вам здоров'я, добра, достатку, невичерпної енергії, злагоди в родинах і миру навколо Вас.

Переконаний, що Ваша щоденна професійна діяльність буде запорукою становлення у нашій державі верховенства права.

Вірю, Ви зробите все для підвищення авторитету судової влади та вірно служитимете ідеалам правосуддя, отримуючи найвищу нагороду – людську вдячність і шану.

З повагою

Голова ДСА України

Зеновій Холоднюк

 

Вища кваліфікаційна комісія суддів України

Шановні судді та працівники судових установ України!

З нагоди свята – Дня працівників суду, прийміть найщиріші вітання та побажання сімейного затишку, гармонії і благополуччя!

Авторитет судової гілки влади великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов’язки кожен з її працівників. Неупереджене, незалежне і справедливе правосуддя – запорука суспільної злагоди, довіри громадян до влади. Професіоналізм, відповідальність і об’єктивність у прийнятті рішень, захист прав і свобод людини, щоденне чесне служіння Закону піднімають авторитет вітчизняної судової системи.

Тож, нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожен день повниться плідним змістом і наближає до спільної мети – утвердження верховенства права в нашій державі!

Сьогодні і в подальшому бажаємо вам натхнення, продуктивної роботи й усіляких гараздів!

Козьяков С.Ю.

Устименко В.Є.

Щотка С.О.

Макарчук М.А.

Бутенко В.І.

Василенко А.В.

Весельська Т.Ф.

Заріцька А.О.

Козлов А.Г.

Лукаш Т.В.

Луцюк П.С.

Мішин М.І.

Прилипко С.М.

Тітов Ю.Г.

Шилова Т.С.

 

Національна школа суддів України

Шановні працівники суду!

Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників суду!

В час, коли країна розбудовує якісно нову систему правосуддя, Ваша місія є надзвичайно відповідальною – сприяти захисту прав і свобод людини та утверджувати принцип правовладдя.

Прийміть мої найтепліші привітання й побажання міцного здоров’я, благополуччя, впевненості у  кращому майбутньому, натхнення в реалізації  прагнень  суспільства до Справедливого правосуддя в Україні

З повагою,

Ректор Микола Оніщук

 

Всеукраїнська громадська організація

«Асоціація правників України»

Шановні колеги!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників суду України!

Ви – еліта правничої професії. Ваше завдання полягає в утвердженні верховенства права та справедливості, перетворенні України на правову та демократичну державу. Від ваших зусиль залежить збереження миру, досягнення стабільності та добробуту громадян.

Нехай людська повага й довіра стануть для вас дороговказом у щоденній роботі. Ми віримо, що разом зможемо побудувати систему, яка заслуговуватиме найвищої довіри суспільства та стане взірцем законності, неупередженості та доброчесності. У вас попереду довгий шлях, тож бажаємо вам професійних звершень, міцного здоров’я та наснаги творити правосуддя щодня.

 

 

Рада суддів України

Шановні колеги-судді, працівники судів!

З глибокою повагою, від імені членів Ради суддів України та від себе особисто вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду!

Це свято об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Саме від щоденної та самовідданої праці працівників судової гілки влади великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру, злагоди та спокою.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від нас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше - поваги і любові до людей.

Ми маємо розуміти, що суспільство очікує не тільки щоб рішення суду відповідали закону, а й щоб вони були справедливими, ухваленими за зрозумілою процедурою, у найкоротші строки. Сьогодні важливо аби судові процедури, робота суддів та працівників суду були такими, щоб людина при розгляді її справи в суді почувалась гідно, навіть якщо рішення суду ухвалено не на її користь.

Шановні колеги! Високоповажні судді Верховного Суду та працівники суду!

Нині, з початком роботи Верховного Суду, Україна вперше відзначає знаменну дату - 100-річчя з дня утворення Верховного Суду Української Народної Республіки. Далекого грудня 1917 українці добре розуміли і знали, що незалежний і справедливий суд є одним з найголовніших атрибутів державності. Усвідомлення цього факту суспільством тепер, через сто років, має стати наріжним каменем у фундаменті верховенства права в нашій державі.

Я щиро вірю, що Ваш високий професіоналізм, вірність ідеалам Правди і Справедливості, мудрість та відповідальність за долю кожної людини, завжди будуть незаперечними заповідями Вашої роботи.

Добра Вам, дорогі колеги, здоров'я, життєвої наснаги та здобутків у професійній діяльності в ім’я процвітання України.

Зі святом Вас!

З повагою

Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко

 

В День працівників суду, редакція газети «Закон і Бізнес» приєднується до привітань і бажає улюбленим читачам професійних успіхів, достатку та доброго настрою.