Закон і Бізнес


Обійми мене ніжно!


№51 (1141) 21.12—27.12.2013
3001

У Вісконсіні закрили будинок приголублювань. Місцева влада вирішила, що заклад може бути прикриттям для борделю. За інформацією з офіційного сайту, в ньому працювали чотири професіонали: три жінки і чоловік.


Заклад відкрився в місті Маедісон у першій половині листопада 2013 року, повідомляє Metro. Обійми з кожним працівником будинку коштували 60 доларів за годину. Про послуги сексуального характеру при цьому не йшлося. Більше того, працівників навіть захищали від потенційних посягань клієнтів. Усі кімнати були обладнані камерами стеження і тривожними кнопками.

На сайті будинку приголублювань повідомлялося, що «користь тактильної терапії доведена сучасною наукою». Клієнтам, зокрема, обіцяли, що протягом кількох днів після сеансу в них буде «підвищений рівень окситоцину і добре самопочуття».

Проте, зрештою, заклад закрили. Юрист Дженніфер Зілаві, представниця влади Маедісона, заявила, що подумала про проституцію, щойно почула про ідею закладу. «Я не хочу образити чоловіків, але я не зустрічала такого чоловіка, який хотів би просто пригортатися до грудей», — підсумувала Д.Зілаві свій досвід спілкування з протилежною статтю.

Про реакцію працівників будинку приголублювань на закриття закладу не повідомляється. Належне йому майно найімовірніше, пожертвують релігійним організаціям.