Закон і Бізнес


Комфортні умови

Колишнє приміщення митниці пристосували для потреб юстиції


Перерізавши стрічку, Р.Кирилюк запевнив, що ДСАУ й надалі буде докладати зусиль для отримання нових будівель для судової влади.

№50 (1140) 14.12—20.12.2013
3180

Роздільнянський районний суд Одеської області почав свою роботу в новому приміщенні. Воно повністю відповідає потребам судової установи. З’явилася також технічна можливість облаштувати окремий під’їзд і вхід для підсудних.


Унаслідок реформування Роздільнянської митниці звільнилася будівля, в якій після ремонту й розмістили суд. Приміщення пристосоване до потреб судової установи, в ньому — 6 кабінетів суддів, 6 залів судових засідань, приміщення: канцелярії, для архіву, для тримання підсудних; кабінети для: помічників суддів, судових розпорядників, секретарів. Крім цього, є технічна можливість облаштувати окремий під’їзд та вхід для підсудних, що й планують зробити найближчим часом.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Микола Скорик під час відкриття нового приміщення відзначив: «Наші громадяни повинні, приходячи до суду, почуватися комфортно, їм необхідно забезпечити відповідні умови для участі в судовому процесі».

А народний депутат Сергій Гриневецький зауважив: «Сьогоднішня подія — знакова, оскільки якість правосуддя залежить і від умов проведення та підготовки засідань, питань безпеки».

Голова Державної судової адміністрації Руслан Кирилюк вручив відомчі заохочувальні відзнаки та наголосив, що завдяки спільним зусиллям трьох гілок влади досягнуто такий вагомий результат — відкрито нову будівлю суду. Голова ДСАУ подякував усім тим, хто був небайдужим, хто сприяв переданню такого приміщення, хто допомагав у проведенні ремонту. Р.Кирилюк підкреслив, що відкриття приміщення суду є знаковою подією, а ДСАУ й надалі докладатиме всіх зусиль, щоб судова влада отримувала нові будівлі й в інших регіонах.