Закон і Бізнес


Сьогодні в Києві проходить форум корпоративних секретарів


07.11.2013 09:18
1654

Сьогодні відбудеться одна з найважливіших подій року в сфері корпоративного управління - II Всеукраїнський форум корпоративних секретарів.


IІ Всеукраїнський Форум корпоративних секретарів – щорічний національний галузевий захід, спрямований на розвиток корпоративного управління та інституту корпоративних секретарів в Україні. Форум проводиться під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та за підтримки Європейської Бізнес Асоціації.

Організаторами даного заходу виступають Правова група «Павленко і Побережнюк» та Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України за інформаційного сприяння правового щотижневика «Закон і Бізне».

У рамках Форуму обговорюватимуться найбільш актуальні і важливі питання корпоративного управління, які хвилюють український та міжнародний бізнес, що працює в Україні. Буде розглянуто кращий український і зарубіжний досвід корпоративного управління, взаємозв'язок між корпоративним управлінням і вигідним залученням інвестицій, правове регулювання корпоративного управління в Україні, а також останні зміни в чинному законодавстві.

Також будуть розкриті методи побудови ефективного корпоративного управління в бізнес- структурах, а також проблеми, що найчастіше зустрічаються в діяльності корпоративних секретарів та шляхи їх вирішення.

У Форумі візьмуть участь:

- представники керівництва найбільших підприємств України (власники, голови правлінь, директора, операційні директора );

- директори і менеджери з корпоративного управління, корпоративні секретарі;

- керівники юридичних і фінансових департаментів, служб корпоративних комунікацій;

- представники національних ділових і галузевих ЗМІ.

 Детальніше про захід можна дізнатися тут.

Закон і Бізнес