Закон і Бізнес


Який ви юрист?

Британці знайшли спосіб визначати схильність до спеціалізації в праві


№26 (1116) 29.06—05.07.2013
7871

Цей тест розробляли британські вчені на замовлення 5 юридичних компаній, які є членами, так званого, Magic Circle. Як запевняють розробники тесту, він з точністю до 94% визначає, в якій сфері права може працювати юрист.


Ваше завдання — вибрати одне з дев’яти зображень. Думайте не більше 10 сек. Інтерпретація вашого вибору нижче.

1. Ви прагнете бути кращим. У вас великі амбіції й завищені стандарти. Ви старанно працюєте, але ви не егоїст. Ви працюєте для того, щоб зробити світ кращим. Ви — корпоративний юрист.

2. Ви — жорстка людина. Але люди відчувають себе вкрай спокійно у вашій присутності. Ви цінуєте особисте й фінансове благополуччя, але це не є основною метою. Ваша сфера — кримінальне право.

3. Вам легко у стосунках з людьми. Ви чуйна людина. Ви слухаєте уважно і без осуду. Вам приємно допомагати конкретним людям. Ви — фахівець з трудового права.

4. Ви чудовий мислитель. Ваші думки й ідеї — найважливіше. Ви любите обговорювати свої теорії й погляди. Ви ладнаєте з тими, хто любить думати та вчитися. Ви ніколи не буваєте поверхневими. Ваше покликання — M&A.

5. Ви стресостійкі та рідко хвилюєтеся. Як правило, дуже розслаблені. Завжди добре проводите час, при цьому не сходите з власного шляху. Вважаєте, що кожна людина має свій шлях у житті. Ваш професійний шлях пов’язаний з банкрутством.

6. Ви відповідальна людина й любите піклуватися про інших. Дуже незалежні. Знаєте, чого хочете, і не боїтеся йти назустріч цьому. Ваша спеціалізація — антимонопольне законодавство.

7. Ви легка, яскрава й дотепна людина. Завжди викликаєте довіру в людей. Повні ентузіазму. Одночасно вам украй необхідно, щоб вами захоплювались оточуючі. Ви — зірка судової юридичної практики.

8. У вас високий інтелект. Рівень останнього у представників вашого складу розуму може досягати 145 пунктів IQ, що визнається порогом геніальності. Ви — природжений податковий юрист.

9. Ви емоційна й інтуїтивна людина. Творчий підхід і природна допитливість найкращим чином допоможуть вам реалізуватися у сфері інтелектуальної власності.