Закон і Бізнес


Експерти Світового банку розкажуть про банкрутство фізосіб


14.05.2013 12:07
1815

24 травня 2013 в Києві відбудеться круглий стіл на тему «Банкрутство фізичних осіб: презентація порівняльного аналізу Світового банку», доповідачами на якому будуть експерти СБ.


Організатором заходу виступила ВГО «СРО фахівців з конкурсного процесу» за підтримки Незалежної асоціації банків України.

На круглому столі з доповідями виступлять представники Світового банку - розробники Порівняльного аналізу Світового банку систем банкрутства фізичних осіб:

- Jose M. Garrido, Senior Counsel, Insolvency and Creditor / Debtor Regimes Initiative LEGPS - The World Bank;

- Adolfo Rouillon, Sr. Insolvency Expert - The World Bank;

- Alexander Biryukov, The World Bank's Consultant.

У заході візьмуть участь представники банків, вчені, арбітражні керуючі, державні службовці, судді, народні депутати.

Медіапартнерами заходу виступають видання "Закон і Бізнес" і проект ЮРЛИГА.

Захід відбудеться за адресою м. Київ, вул. Садова, 3, зал комітетів Верховної Ради.

У програмі круглого столу:

Виступ Президента ВГО «СРО фахівців конкурсного процесу» В’ячеслава Джуня.

Доповідь Головного радника Проекту Світового Банку з питань режимів банкрутства і захисту прав кредиторів Хосе M. Ґаррідо «Концептуальна модель Світового Банку регулювання банкрутства фізичних осіб: підготовка і концепція документа».

Доповідь Старшого Експерта Світового Банку з питань банкрутства Адольфо Роульона «Концептуальна модель Світового Банку регулювання банкрутства фізичних осіб: основні мета і завдання».

Виступ Консультанта Світового Банку Олександра Бірюкова «Банкрутство фізичних осіб: труднощі і перспективи розробки для країн регіону».

Також у рамках заходу відбудеться обговорення Концептуальної моделі Світового Банку регулювання банкрутства фізичних осіб у контексті реформи законодавства України про банкрутство.