Закон і Бізнес


Власенко здійснив перше європейське турне


09.04.2013 14:41
1228

В розпорядженні редакції "ЗіБ" з’явилася інформація про те, що колишній народний депутат України Сергій Власенко вже здійснив свій перший візит до Європи після зняття заборони на виїзд за кордон.


Проте на запитання кореспондента «ЗіБ» щодо того, з ким з європейських політиків він встиг зустрітися і якими результатами повернувся, С.Власенко відповідати відмовився. Також він не розповів і про мету своєї поїздки до Європи.

Нагадаємо, 23 листопада 2012 року Печерський райсуд тимчасово заборонив С.Власенко виїзд за кордон через борги з аліментів, які він мав сплатити своїй колишній дружині Наталії Окунській. У зв'язку із цим 14 грудня 2012 року С. Власенко не зміг вилетіти до Мілану. 13 березня 2013 року в аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонної служби знову відмовилися випустити Власенко за межі країни, посилаючись на зазначене рішення Печерського райсуду. 

Як повідомляв «ЗіБ» 3 квітня, у відділі Державної виконавчої служби Печерського райуправління юстиції Києва заявили, що С.Власенко погасив борги перед екс-дружиною, і, відповідно, заборону на його виїзд за кордон знято. Пізніше цю інформацію підтвердили у Державній прикордонній службі, додавши, що на даний момент С.Власенко може безперешкодно виїжджати за кордон.