Закон і Бізнес


Рада старійшин при НААУ визначила план роботи на рік


09.04.2019 16:30
6130

Під час першого засідання Ради старійшин при НААУ, що відбулося 5 квітня у Закарпатті , було визначено основні напрямки діяльності і пріоритети роботи Ради старійшин.


Про це виданню «Закон і Бізнес» повідомили в прес-службі НААУ.

Рада старійшин при Національній асоціації адвокатів України – дорадчий орган, до складу якого входять адвокати з практикою понад 40 років.

Головою Ради старійшин є Галина Ковбасинська. До складу Ради також входять адвокати Станіслав Башенко, Йосип Бронз, Юхим Голянд, Сергій Ковальов, Олександра Ковальова, Валерій Міщенко, Богдан Павлишин, Микола Пільгуй, Галина Ромаданова та Ольга Терещенко.

Під час засідання було визначено основні напрямки діяльності і пріоритети роботи Ради старійшин. Так, одним з головних завдань на 2019 рік має стати створення науково-практичного коментаря до Правил адвокатської етики; участь у розробці законопроекту з чітким врегулюванням оподаткування адвокатів. Планується низка заходів, які поєднуватимуть різні покоління адвокатів.

Дискусія стосувалася і подальших перспектив реформування адвокатури, насамперед ризиків ухвалення законопроекту «Про адвокатуру і адвокатську діяльність» №9055. Також було обговорено взаємодію адвокатури з громадськими організаціями, які є важливими союзниками у захисті прав людини та побудові правової держави.

Закон і Бізнес