Закон і Бізнес


Дизайн заміських будинків: головні особливості


12.10.2018 14:00
5875

Стали щасливим власником заміського котеджу? Все, що потрібно знати про ремонт в приватному будинку - далі за текстом.


Просторий приватний будинок - мрія кожного, хто любить проводити час на природі, ховаючись від міської метушні та шуму. Перед кожним власником котеджу постає питання його облаштування, який вимагає певних зусиль і грошових вкладень, до того ж забирає чимало часу. Щоб процес ремонту йшов послідовно і без затримок, краще відразу звернутися в студію, що спеціалізується на дизайні інтер'єру. Досвідчені фахівці такої студії допоможуть втілити найсміливішу і неординарну ідею в реальність, чітко «вписавшись» в бюджет клієнта. Послуги дизайну будинків під ключ від провідних українських дизайнерів надає студія Artichok - лідер в галузі архітектури на території України. Фахівці студії мають великий досвід роботи, володіють прекрасними практичними навичками, знають всі особливості сучасної інтер'єрної моди. Вони допоможуть підібрати найбільш підходящі варіанти стилів, які гармонійно підкреслять індивідуальність житла. В арсеналі дизайнерів студії Artichok завжди знайдуться готові свіжі фото-ідеї (2018 року) дизайну інтер'єру. Не важливо, у вас невеликий дачний одноповерховий будинок або двоповерховий особняк, фахівці студії Artichok виконають свою роботу на відмінно, зробивши його затишним, комфортним, по-домашньому теплим і приємним. Послуги компанії Artichok доступні не тільки жителям Києва, а й далеко за межами столиці. Професійний дизайн заміського будинку від Artichok - це завжди гарантія першокласного результату, який підкорить своєю продуманістю і чітким виконанням.

Головна мета дизайну інтер'єру будинку - забезпечення приємної взаємодії навколишнього середовища з людиною. Створення дизайну починається з проекту, що включає комплект документів з функціональними і дизайнерськими рішеннями, підкріпленими різними начерками, записами, кресленнями, що описують особливості майбутнього інтер'єру. Велике значення має 3D візуалізація проекту, що дозволяє побачити максимально наближену до реальності копію внутрішнього і зовнішнього вигляду котеджу в закінченому форматі.

Особливості внутрішнього дизайну приватного будинку

Внутрішнє оформлення будинку передбачає розробку плану ремонтних робіт, які будуть проводитися у приміщенні. Головна мета даного етапу - це налагодження естетичних і функціональних властивостей житла з метою забезпечення максимального комфорту для мешканців будинку. Гарний, ретельно продуманий інтер'єр завжди притягує, захоплює, заспокоює, розслаблює. Правильно організований простір - запорука гарного настрою домочадців.

Внутрішнє оздоблення включає:

Що потрібно знати про дизайн будинку зовні?

Дизайн будинку зовні так само важливий, як і внутрішні роботи. Особливості зовнішньої обробки стін і даху залежать від матеріалу, з якого побудований будинок (дерев'яний або цегляний), а також стилістичних уподобань господарів. Зовнішні роботи також охоплюють розробку ландшафтного дизайну. Благоустрій двору - завершальний етап, що включає практичні дії, спрямовані на озеленення території та створення зручної інфраструктури у дворі. Гарний рівний газон і затишна веранда - обов'язковий мінімум, який дозволяє поліпшити естетичні і функціональні властивості території. Також додатково висаджують рослини, створюють великі декоративні елементи у вигляді озер, струмків, фонтанів. Крім цього, розміщують підсобні приміщення, літні альтанки, майданчики для розваг, басейн та інші споруди.

Останні тенденції в дизайні будинків

Найбільш актуальні стилі, часто використовувані для дизайну приватних будинків - це прованс і лофт. Вони несуть в собі душевність і спокій заміського життя, наповнюють атмосферу теплотою і затишком. Класика як і раніше залишається поза конкуренцією. Сучасні дизайнери також часто практикують мікс різних стилістичних напрямків, прагнучи створити щось незвичайне, неповторне, зі своїм «характером».

PROMOTED