Закон і Бізнес


БПП заперечує в суді свої звинувачення Портнова у державній зраді


11.10.2018 16:32
4778

Політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (БПП) в суді заперечує свої звинувачення в скоєнні Портновим злочинів, в тому числі державної зради.


Про це повідомив екс перший заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов, передає «ЗіБ» з посиланням на «Українські новини».

«Сьогодні в Подільському суді Києва розглядався мій позов до «Блоку Петра Порошенка». Суть позову - визнати недостовірною і публічно спростувати заяву БПП про те, що я підозрююся в скоєнні злочинів, включаючи державну зраду. Сьогоднішня офіційно заявлена в суді позиція БПП - ми не Портнова мали на увазі, а Януковича і ми просимо провести лінгвістичну експертизу наших слів, чи стосувалися вони Портнова. Мат. Один хід», - написав А.Портнов на своїй сторінці в Фейсбук.

Сьогодні, 11 жовтня, в ході розгляду позову до БПП в Подільському районному суді Києва представники партії заявили, що звинувачували в скоєнні злочину (в т.ч. державної зради) не Портнова, а колишнього Президента України Віктора Януковича.

Крім того, представники БПП просили суд провести лінгвістичну експертизу офіційних заяв партії з метою з'ясування, чи стосувалися вказані вище звинувачення саме А.Портнова.